Smukke smykker med et moderne islæt

11 august 2021 Camilla Skøtt

Leder du efter de helt rigtige smykker til en gave til én, du holder af? Smykkerne fra danske Aagaard er klassiske om moderne på samme tid, og de egner sig perfekt til enhver anledning.

Du kender med garanti de klassiske margueritssmykker, som vores tidligere dronning fik i gave? Dengang var det Georg Jensen, der stod bag designet, og det er også det, mange tænker på i dag, når snakken falder på smykkerne. 

Men faktisk findes der flere forskellige smykkevirksomheder, der arbejder med den smukke blomst, og det er ikke uden grund. Det er nemlig hele Danmarks nationalblomst.

En af de smykkevirksomheder der har taget blomsten til sig, er danske Aagaard. Her finder du margueritsmykker i en moderne fortolkning i både sølv og forgyldt sølv – og dermed til priser hvor alle kan være med.

Halskæder, øreringe og armbånd

Den smukke margueritblomst fås i forskellige versioner. Du finder både flotte, klassiske fingerringe, vedhæng til halskæder og enkle armbånd med lædersnor eller sølvkæde.

Og blomster er naturligvis ikke det eneste, Aagaard designer og producerer. Du finder alskens forskellige smykker i smukke, moderne designs. Det kan være halskæder i forgyldt sølv med små hjerter samlet i en cirkel, eller det kan være mere moderne udtryk med abstrakte motiver.

Uanset hvad – om du vælger det ene eller det andet smykke – så er det muligt at finde lige præcis den gave, der kommer til at vække allerstørst glæde hos hende, du gerne vil forkæle. Når du skal vælge, er det primært et spørgsmål om at kigge på hende og hendes stil; hvad kan hun lide, er hun til sølv eller guld, går hun med fingerring eller kun halskæder og armbånd etc. Med de tanker i baghovedet kan du nemlig købe et smykke, der matcher hendes personlighed og som dermed vækker glæde i mange år – og det skal smykker gerne gøre.

Flere Nyheder