Her kan du få lavet de smukkeste lashes i Slagelse

28 oktober 2021 Silje Hansen

editorial

Markante øjenvipper er både feminint og giver en fantastisk udstråling. Det er langt fra de fleste som synes deres øjenvipper er lange eller markante nok. Derfor bruger mange kvinder i dag flere tusindvis af kroner på make-up for at øge volumen på øjenvipperne. Der findes nu en smartere og mere elegant måde at få markante og smukke øjenvipper på. Det er vel og mærket uden at du hver morgen behøver at bruge tid på at lægge make-up. Du kan nemlig for lavet permanente øjenvipper, som også bliver kaldt lashes.

En af fordelene ved at få lashes er, at du kan vælge mellem en række forskellige øjenvipper. Her kan du både vælge efter, hvor tykke de skal være, hvor lange de skal være, samt hvilken farve der matcher med dine øjenbryn og udstråling generelt.

Hvor længe holder permanente øjenvipper eller lashes?

Du kan som udgangspunkt vælge mellem forskellige typer af lashes og løsning for at forlænge dine øjenvipper. Hvis du finder en skønhedsklinik der har lashes af høj kvalitet, kan du forvente, at det holder helt op til 6 uger. Det er både, hvis du vælger en løsning med eller uden farve.

Alt efter, hvilken udstråling du ønsker kan du vælge forskellige lashes med eller uden buk. Det kommer meget an på, hvad der passer til dine øjne, og hvor markante du ønsker at de skal være. Det afhænger også af om du er til naturlige vipper eller om de skal være ekstreme. Her kan du f.eks. vælge hybrid lashes eller Russian lashes. 

Hvor kan du få lavet permanente øjenvipper i Slagelse?

Hvis du ønsker at få lavet permanente øjenvipper eller lashes i Slagelse, er der ingen tvivl om at du bør tage kontakt til klinikaugustesen.dk. Her er du sikker på at de kan udføre et godt stykke arbejde og at det er lashes af høj kvalitet.

Flere Nyheder