Tjek lige den paryk efter, og hold nøje øje med den

09 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Her skal vi ikke tale så meget om kostumeparykker og anden hårpragt, som man klæder sig ud med.

Det skal handle om den slags, som man går med, fordi man af den ene eller anden grund har problemer med håret eller mangel på samme.

Tvivler du stadig på, hvad vi taler om, så kan du kigge her: https://jetz.dk/parykker 

Man har måske været i kemobehandling, så man har mistet håret på hovedet, eller man har været involveret i en brandulykke, så man gerne vil have en paryk på, indtil ens hår vokser ud igen – eller også klippede man alt ens hår af, fordi man gerne ville se, hvordan det så ud. Og så fortrød man.

Men det skal ikke dreje sig om årsagerne til, hvorfor man bruger paryk af de mere seriøse årsager, men hvordan man sørger for, at den paryk kan bruges længe.

Pas på parykken som dit eget hår

Når man har ens eget hår på hovedet, så tænker man jo stort set hele tiden over, hvordan det står til med det, for man kan jo mærke håret hele tiden, og så prøver man sig med en ny frisure måske, men man husker i hvert fald at vaske håret tit og ofte!

Med en paryk er det lidt svært med en ny frisure, hvorfor man så bør udskifte dem, men omvendt er det jo smart, at de ikke vokser, så man slipper for at besøge frisuren.

Men tjek altid lige efter, om parykken lugter, eller om den bliver støvet eller ulækker af at hænge det sted, hvor man opbevarer den – specielt hvis man udskifter dem tit.

Rør dig også gerne lige i parykken nogle gange i løbet af dagen, så du kan mærke med hånden, når der ikke er bevoksning til hovedbunden og kontakt på denne måde, om parykken føles forkert.

Det kan jo være, der er kommet insekter i den!

Flere Nyheder

16 august 2021

Den gode frisør