Sådan finder du en god frisør

03 marts 2022 Steffen Hansen

editorial

Hvis dit hår trænger til at gå til frisøren, så skal du være grundig, når du vælger, hvem der skal fikse dit hår. Der findes mange gode frisører derude, der er virkelig gode til deres arbejde. Du kan dog også være uheldig at støde på en frisør, der måske bare ikke kan finde ud af at klippe netop din hårtype.

Derfor kan det være en god ide at finde ud af på forhånd, hvilken frisør du skal gå til. Hvis du gerne vil vide, hvordan du kan finde frem til en god frisør, så kan du læse med herunder.

frisør

Søg på nettet

Du kan altid starte med at søge efter frisører på nettet. Hvis du starter med at skrive frisør, efterfulgt at dit område, i søgefeltet, så vil du få en oversigt over alle frisører i dit nærområde. Du kan dermed også kontakte de forskellige for at høre, om de kan hjælpe dig med at få din ønskede frisurer. Du kan også tjekke de forskellige saloners sociale medier ud for at se, om de har lagt billeder ud af deres tidligere arbejde. Dermed kan du danne dig et fint overblik over, hvem der er bedst til opgaven. 

Spørg dit netværk

Du kan også altid spørge dit netværk til råds, hvis du vil finde en god frisør. Du kender sikkert nogen, der har prøvet nogle forskellige frisører af for at finde frem til den helt rigtige. Dit netværk kan derfor rådgive dig til den bedste frisør, samt hvilke du skal holde dig fra. 

Læs anmeldelser

Du kan også læse anmeldelser af de forskellige frisørsaloner. På Trustpilot kan du læse anmeldelser af stort set alle danske virksomheder, og du kan dermed se, hvad andre kunder har at sige om frisøren. 

 

Vi kan anbefale at du klikker ind på http://www.hookstone.dk/, da de er rigtig gode til at arbejde med hår. 

Flere Nyheder

16 august 2021

Den gode frisør