Pep din festkjole op med en kimono

02 september 2021 Emilie Jacobsen

Skal du snart til fest, har du måske kigget i dit skab og tænkt, at du hellere må købe en ny kjole, hvis du slet ikke føler, at du har noget spændende at tage på til festen. Men det er ikke sikkert, at du behøver det. I stedet kan du overveje, om du ikke skal peppe kjolen op med en kimono. Med en lang kimono i et let stof og en flot farve, kan du give din kjole et nyt udtryk. Dermed behøver du slet ikke at købe en ny til festen. 

Et af de steder, hvor du kan finde sådan en kimono, er på webshoppen zancasonne.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for kimonoer. Du kan derfor nemt finde en, der vil være med til at give noget mere farve og spræl til dit outfit. 

Hos zancasonne.dk har de nemlig både kimonoer i uld og andre materialer som polyester og elastan. De to sidstnævnte materialer giver kimonoen et florlet, lettere transparent look. Den er dermed perfekt at have på til fest. 

Brug din kimono over bukser på arbejdet 

Fordelen ved at købe en kimono frem for at købe en ny festkjole er, at du kan bruge kimonoen i andre situationer end til en fest. Du kan for eksempel tage den på over et par bukser på arbejdet. Dermed kan du gøre dit hverdagslook lidt pænere uden at føle, at du er “over the top”. Det ville du sikkert gøre, hvis du havde en festkjole på. 

Fordelen ved en kimono i forhold til en festkjole er også, at den ikke bliver for lille til dig. Mange af kimonoerne fra zancasonne.dk er onesize og kan derfor bruges af alle fra en størrelse S til en størrelse 4XL. Det betyder også, at du sagtens kan bruge kimonoen, når du er gravid.

Flere Nyheder