Kerastase Genesis – redningen for dit hår

26 juli 2021 astrid_pedersen

Er dit hår med alderen blevet tørt og glansløst, og mangler det elasticitet samt det berømte bounce? Så bør du sørge for at det hver dag modtager den fornødne nærende og beskyttende pleje, i længderne såvel som ved rødderne og spidserne.

Du bør i videst muligt omfang skåne dit hår fra hårtørrere og andre former for varme behandling. Og du bør vælge de rette hårpleje produkter, for eksempel fra serien Kérastase Genesis.

Hvad er Kérastase Genesis?

Kérastase Genesis er en hårpleje serie fra det verdensberømte brand Kérastase – en del af l’Oréal koncernen. Siden 1964 har hårpleje producenten Kérastase bedrevet noget af verdens mest avancerede forskning og udfordret de konventionelle måder hvorpå hår blev behandlet. Kérastase var i den grad forud for sin tid.

I det forrige århundrede var der stort set ingen som bekymrede sig om pleje af hår. Men det lavede Kérastase om på. Kérastase har altid udfordret de gældende konventioner og er gået nye veje. Det var Kérastase som opfandt den første plejende shampoo og udviklede som de første plejeserum og plejemaske samt pleje af hovedbunden.

Hvorfor skal jeg købe Kérastase hår produkter?

Når du køber hårpleje produkter fra Kérastase, for eksempel Kérastase Genesis, kan du således være sikker på at der ligger mange årtiers forskning bag.

Du vil ved daglig anvendelse af produkter fra netop denne serie kunne undgå eller reducere hårtab som opstår på grund af skader på hårstråene og svækkede hår rødder. Allerede efter kort tids brug af Kérastase Genesis produkter vil du opleve at dit hår bliver mere fyldigt, kraftigt og glansfuldt. Håret vil genvinde fordums elasticitet og vil fremstå smukt og skinnende på ny.

I Kérastase Genesis produkt serien finder du såvel shampoo og balsam som serum, hårmaske og varme beskyttende creme til styling. Se hele Kérastase Genesis serien på https://www.hairbystender.dk/vare-kategori/maerker-a-aa/kerastase/genesis/ 

 

Flere Nyheder