Husk at få renset dine Pernille Corydon smykker

09 marts 2021 Sara Mortensen

Er du den lykkelige ejer af nogle smykker fra Pernille Corydon? Hvis svaret er ja, så husk at få dem renset, så de holder sig flotte i lang tid. Læs med her og få gode råd til, hvordan du kan få renset dine Pernille Corydon smykker i hverdagen.

Alle Pernille Corydon smykker er super smukke, enkle og elegante i design. Det er noget, der falder i manges smag. Hvis du har fået nogle fine Pernille Corydon smykker i gave eller forkælet dig selv med nogle af hendes smykker, så kan du forlænge levetiden markant på dem, hvis du plejer dem. 

For at pleje dem, så bør du tage dem af i visse situationer og huske at rense dem. Når du sover, dyrker sport, gør rent eller bader, så er det altid en god idé at tage alle smykkerne af. De får forkortet levetiden mere og mere for hver gang de er en tur med i bad eksempelvis.

Gør det til en god vane at rense dine Pernille Corydon smykker

For mange kan det virke som et uoverskueligt projekt, at skulle vedligeholde og rense smykker. Det behøver det slet ikke at være. Det handler om at gøre det til en god vane. Du kan eksempelvis hver aften inden du går i seng, tage dine øreringe af og vaske dem hurtigt med en klud og lidt vand. Mere skal der ikke til. Det tager højst 30 sekunder, og så forlænger du allerede holdbarheden på dem markant.

Øreringe er især vigtige at få renset, fordi de samler en masse snavs i løbet af en dag. Det kan både ses på smykket og det går ud over levetiden på dem. Med bare en klud og lidt vand kan du undgå, at de går i stykker før tid. Gør det til et hyggeligt aftenprojekt imens du tager din natcreme på. 

Alle dine andre smykker kan du lægge i en elektronisk smykkerenser en gang om måneden. Du vil blive overrasket over, hvor meget skidt, der samler sig på dem! Første gang du gør det, vil du ikke kunne lade vær at gøre det igen, fordi det er så voldsom en forskel. 

Flere Nyheder