Forkæl dig selv og din hud

04 april 2022 Marie Pedersen

editorial

Hvilken kvinde drømmer ikke om blød hud uden urenheder og med en naturlig glød? Forskellige hudtyper kræver forskellige hudplejerutiner, og det kan nogle gange være svært at finde de helt rigtige produkter. Læs med her, hvis du mangler et par gode råd til din hudpleje.

Husk solfaktor

Noget af det allerbedste, du kan gøre for din hud, er at bruge solbeskyttelse. Du kan bruge enten solcreme eller en foundation med solbeskyttelse. Du bør som minimum gå efter solfaktor 15, og bruge det hele året rundt. På den måde beskytter du huden mod skadelige UVB-stråler. 

Forsøg at undgå produkter der er for hårde

Huden i ansigtet er meget fin, og har ikke godt af at blive skrubbet med diverse face scrubs. Ofte vil det irritere huden fremfor at være en hjælp. Du bør også undgå produkter med stoffer som f.eks. parfume og parabener. Har du brug for viden omkring din hudtype og hvilke produkter du bør anvende, kan du vælge at få en ansigtsbehandling i København.

ansigtsbehandling København

Brug en god fugtighedscreme

En god fugtighedscreme mætter huden med fugt. På den måde er huden mindre tilbøjelig til at udvikle meget tørre områder, der på sigt vil skabe irritation og rødme. Det er derfor en fordel at investere i en god, fugtgivende dagcreme eller natcreme. For at undgå hudirritation, bør du gå efter produkter uden parfume. 

Vigtigheden af vand og søvn

Hvis din krop bliver dehydreret, vil det ofte kunne ses i dit ansigt. En ting der også vil kunne ses, er mangel på søvn. Når vi sover, får kroppen lov til at hele. Det gælder også ansigtet, og det er samtidig vigtigt for vores velbefindende, at vi får nok søvn om natten. Hvor meget søvn man skal have, er forskelligt fra person til person. Man bør dog forsøge at få imellem 7-9 timers søvn.

Flere Nyheder