Find din lokale frisør på Østerbro

06 juli 2020 astrid_pedersen

Trænger dit hår til en studsning eller skal du have en helt ny frisure? Skal farven genopfriskes – eller ønsker du dig en helt ny hårfarve? Så er det en god idé at opsøge en professionel faglært frisør, som kan sit kram og som har forstand på hår.

Hvorfor gå til frisør?

Måske tænker du at der er penge at spare ved selv at farve og klippe håret. Det kan for så vidt også sagtens lade sig gøre selv at forestå sine frisør behandlinger. Produkter til farvning eller blegning kan købes i supermarkedet eller hos materialisten, og du kan sågar selv foretage en permanent krølning eller glatning af dit hår helt på egen hånd. Men her skal du være forberedt på at resultatet langt fra altid vil være lige vellykket.

De produkter, du kan købe i detail handelen, er ikke lige velegnede til alle hårtyper. Har dit hår for eksempel tidligere været behandlet kemisk, vil det tage imod hårfarve, blegemiddel eller permanent væske på en anden måde end hvis det er ganske jomfrueligt. I bedste fald ender du med en farve, som slet ikke ligner den på billedet. Og i værste fald kan du ødelægge håret eller beskadige din hovedbund i en grad så det kan resultere i kontakt allergi eller pletskaldethed.

Hvor finder jeg den bedste frisør på Østerbro?

Hvis du er på udkig efter en dygtig og erfaren frisør i nærheden af din bolig på Østerbro kan du med fordel kontakte Frisørsalon Hair & Beauty. Hos Frisørsalon Hair & Beauty finder du udelukkende dygtige og engagerede frisører med den rette uddannelse og mange års erfaring inden for såvel klip som farve og striber.

Frisørsalon Hair & Beauty holder et fornuftigt prisleje når det gælder såvel dameklip som herreklip og børneklip. Du kan læse mere og bestille tid til klipning på salon-hair-beauty.dk

Flere Nyheder