Find den smukke brudekjole i Nordjylland

08 marts 2021 Tina Høy

Skal du giftes, og søger du brudekjoler i Nordjylland? Uanset om du altid har set frem til denne dag, eller det er kommet som en glædelig overraskelse, så ved du sikkert nogenlunde, hvilken type kjole du kan lide. Hvis du er helt åben for inspiration, er det også en spændende position at være i. Der er i hvert fald hjælp at hente, og du skal nok ende med at være tilfreds, elegant og smuk i din brudekjole.

Alt udstyr til den store dag

Bridelux ligger i centrum af Sæby (nær Aalborg og Frederikshavn i Nordjylland), og den er værd at køre efter. Her kan du – foruden brudekjolen – finde alt til din store dag, lige fra slør til smykker, diademer mm. De fører mærker fra The Sposa Group i Frankrig, som er et af Europas førende modehuse. De har spottet 4 helt særlige mærker med de smukkeste modeller fra hver kollektion.

Butikkens brudekjoler har størrelser fra 34-46, og priserne er fra 4.500 kr. 

Der er både et udvalg af kjoler, du kan prøve eller få med hjem med det samme samt mulighed for bestillingskjoler. Du kan både ringe og bestille en tid for at prøve kjole eller udfylde en kontaktformular på hjemmesiden.

Få en sjov dag med at prøve brudekjole

Om det blot bliver dig selv, der vil prøve i ro og mag, eller dig og din mor – eller du tager veninder eller søstre med, så kan I få en sjov dag, når du skal prøve din brudekjole. De anbefaler dog maks. 4 personer udover dig, da alle vil have indspark til, hvilken en kjole der er flottest. Butikkens atmosfære er romantisk, og I vil komme til at glæde jer endnu mere til den store dag. Der sættes 1,5 time af, og I får hjælp samt har hele butikken for jer selv.

Flere Nyheder