Find den rette hudpleje til dig

19 september 2021 Steffen Hansen

Vi skal huske at værne om vores hud. Huden har med at afsløre vores alder og det kan derfor være nødvendigt at kende til de rette midler til at få flot hud, der er sund og raskt. Døjer du med akne, rødme eller føler du, at du har påbegyndende rynker? Læs med i indlægget her om vores råd til en god hudpleje. 

 

 

Drik masser af vand

Rigeligt med væske er vejen frem til flot og skinnende hud. Vandet gør, at din hud stråler,  og den bliver mere fast og smidig. Man skulle ikke tro, at det var vigtigt. Men hvis du gerne vil have flot hud til langt oppe i årene, så er vand en god løsning. Du kan tilføje mynteblade eller citronskriver til dit vand, så du får ekstra af vitaminer sammen med en masse væske. Husk at drikke op til 2 liter hver dag. 

 

En god hudplejerutine

Det kan være nødvendigt for dig at investere i en god hudpleje. Du behøver ikke alverdens produkter for at komme i gang. Du kan besøge dit nærmeste apotek eller Matas, for at få gode råd til din hudplejerutine. Døjer du med en bestemt form for hudsygdom, skal du henvende dig til en dermatolog. De ved lige præcis, hvad du skal gøre for at bekæmpe f.eks. rosacea, akne elle noget tredje. Du kan også bruge Youtube, hvor der er mange dermatologer, der snakker om bestemte områder indenfor hudpleje. Det er både gratis og nemt. 

Vi kan også anbefale dig at bruge solcreme hele året rundt. Din hud er eksponeret for UV stråler hele dagen, også selvom solen ikke er fremme. Det kan også modarbejde rynker på sigt.  

 

Behandlinger 

Hvis du har ressourcerne til det, kan du jævnligt få tid til en hudbehandling. Her kan du komme i dybden med dine tilstoppede porrer, urenheder eller rødme.

Har du forsøgt med hudpleje, der skulle hjælpe mod rynker, men du synes ikke, at du kan se en forskel? Så kan du overveje rynkebehandling, der kan modarbejde begyndelsen af rynker.  Du kan bestille tid og få en professionel til at kigge på din hud og i kan tilsammen snakke om, hvad i skal gøre fremadrettet for at give dig en friskere og yngre hud at se på. 

 

Flere Nyheder