Få styr på garnet hos din lokale frisør i Horsens

19 juli 2020 astrid_pedersen

Når sommeren går på hæld vil de fleste af os stå tilbage med et solkysset look bestående af gylden hud og hår med smukke, lyse reflekser. Dette er alt sammen solens værk – på godt og ondt.

Som vinteren nærmere sig vil den gyldne farve dog falme og de grimme udgroninger begynde at titte frem i hovedbunden. Samtidig vil det eksotiske og friske beach look vise sig som det det er: Hår som er udtørret af solens uv stråler, saltvand fra havet og klorvand fra swimming poolen.

Dette udtryk går meget dårligt sammen med den vinterblege hud. Og derfor er det en rigtig god idé at opsøge en professionel frisør som kan friske hårets farve op, klippe de slidte spidser af, og give håret den kærlige pleje i form af hårkur eller hårmaske som det kan behøve.

Find din lokale frisør i Horsens

Hvis du leder efter en dygtig og kompetent frisør i Horsens kan du med fordel vælge Salon Todbjerg. Salon Todbjerg er en lille hyggelig frisør salon som betjener glade og tilfredse kunder i alle aldre fra Horsens og nærmeste omegn.

Hos Salon Todbjerg er du garanteret en på samme tid professionel og personlig behandling. De dygtige frisører hos Salon Todbjerg tager altid udgangspunkt i dit hårs type og beskaffenhed samt i dine ønsker og præferencer når der skal vælges en frisure eller en farve til dit hår.

Du vil altid opleve at Salon Todbjerg behandler dit hår med kyndig hånd og stor ekspertise. En behandling udført af de kompetente frisører hos Salon Todbjerg holder længe, da hoved fokus ligger på at styrke håret så det holder sig sundt og livfuldt i lang tid efter behandlingen. Og du får selvfølgelig den rette vejledning til vedligeholdelse af det smukke, naturlige look.

Du kan læse mere, og booke en tid til klip eller farve hos Salon Todbjerg, på hjemmesiden

Flere Nyheder