Få strålende hud med en lækker ansigts behandling

15 oktober 2019 admin

Ansigtet er vores primære udstillings vindue ud imod verden. Derfor er det en fordel at holde huden i ansigtet strålende, fast og ungdommelig – og dette kan for nogle være lidt af en udfordring.

Har du tendens til tør eller sensitiv hud i ansigtet, eller fedter den let til, måske på udvalgt områder som for eksempel i panden eller på næsen? Stopper dine porer og hårsække let til, og dannes der betændte bumser eller acne? Reagerer din hud med irritation og urenheder, når du forsøger at rense den – og føler du, at din fugtigheds creme blot lægger sig oven på huden som en film uden at trænge i dybden? Så er der meget, der kunne tyde på, at du ville have rigtig godt af et besøg hos en professionel kosmetolog eller kosmetiker.

Hvordan foregår en professionel ansigts behandling?

Når du sætter dig i stolen hos en god skønheds klinik – for eksempel Hayat Hair & Beauty – skal du ikke forvente mindre end en lækker og afslappende luksus behandling. Først og fremmest vil din kosmetiker eller kosmetolog bruge tid på en dybtgående analyse af din hud, som skal danne grundlag for selve behandlingen. Din hud kan for eksempel udvise tegn på irritation, som kræver mildere produkter – og det tager behandleren selvfølgelig højde for.

Dernæst vil afrensning – gerne under damp – finde sted. Dampen åbner dine porer, så urenheder nemmere kan fjernes. Eksfoliering eller peeling med enzymer fjerner det øverste lag af afstødte hudceller, så de nærende stoffer i masker og cremer nemmere kan trænge ind. En ansigts behandling vil således ikke blot efterlade din hud silkeblød, fast og strålende – du vil også kunne opleve længere varende effekter, så som en bedre balance i din hud og mindre tilbøjelighed til bumser og uren hud.

Du kan læse mere, og bestille tid online, på hayathairbeauty.dk

Flere Nyheder