Få et lækkert skræddersyet jakkesæt

06 maj 2021 Tina Høy

Mangler du et jakkesæt? Måske søger du et nyt jakkesæt og ønsker at gøre mere ud af det, end du plejer – eller du har altid høje krav til dine jakkesæt. Så kan du overveje et Skræddersyet jakkesæt på Frederiksberg.

Et skræddersyet jakkesæt giver naturligvis en bedre pasform og sidder perfekt på dig. Det giver mulighed for at forme sig efter din krop og fremhæve dine gode sider og skjule de lidt mindre heldige. Enhver mand bliver flot i et skræddersyet jakkesæt, så hvorfor ikke investere i det? Måske er du mere eller mindre bredskuldret end gennemsnittet, har kortere eller længere ben end din størrelse normalt har osv., så prøv hvor dejligt det er at få jakkesættet syet til netop din figur.

Skrædderiet Tailor & Sons startede i år 2000. Du kan finde dem på Frederiksberg, hvor de ligger et godt sted på Frederiksberg, kun 3 min. fra Fasanvej Metro og 8 min. fra Nørreport station. 

Få repareret eller tilrettet dit tøj

Hvis du har brug for at få repareret eller tilrettet dit tøj, kan du komme med alle typer opgaver. Tit kan det godt betale sig at få repareret dyrt tøj, og det bliver så fint som nyt. Skrædderne har mange års erfaring, og de går op i at yde en god service og levere kvalitet. Samtidigt prioriterer de ærlighed og fair priser, så du får ikke en historie fra de varme lande, men de holder det, de lover.  

Du vil ikke fortryde et skræddersyet jakkesæt

Tailor & Sons har et godt ry på Frederiksberg, og det er fordi, de er kræsne omkring kun at vælge de dygtigste skræddere. De har tilsammen over 40 års erfaring, og de arbejder med alle slags stoffer som pels, læder og ruskind. Kunderne er både virksomheder og private. 

Hvis du er en af dem, der ikke har et standardmål, eller du ønsker et særlig og individuel designet jakkesæt, har Tailor & Sons deres “Made to measure”. Det er nok ikke så dyrt, som du tror, og du vil ikke fortryde det.

Flere Nyheder