Få det flotteste Hollywoodsmil med Invisalign

04 september 2020 astrid_pedersen
Få det flotteste Hollywoodsmil med Invisalign

Lider du af skævt bid, for stort mellemrum mellem fortænderne, eller tænder som generelt sidder skævt? Så skulle du prøve en tandretning ved hjælp af Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er den mest populære metode til tandretning der findes på markedet anno 2020. med Invisalign kan du få rettet dine tænder uden at skulle trækkes med grimme ”togskinner” – altså synlige bøjler monteret direkte på tænderne. Invisalign tandskinner fremstilles individuelt til dig, med udgangspunkt i din nuværende og ønskede tand stilling. På den måde er du sikret et rigtig flot og holdbart resultat når du får rettet tænder med Invisalign.

Hvordan foregår en Invisalign behandling?

Når du skal have foretaget en tandretning ved hjælp af Invisalign vil der først blive taget et aftryk af din over og undermund. På baggrund af denne vil en 3D computer simulation kunne hjælpe tandlægen med at finde ud af hvordan behandlingen skal forløbe.

Dine Invisalign skinner vil blive fremstillet på én gang – og du skal så skifte skinner cirka en gang hver fjortende dag. På den måde kan dine tænder gradvis rykkes til den ønskede position. Du kan undervejs tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise eller børste tænder, og dermed undgå at der sætter sig madrester fast som der gør når man bruger almindelig bøjle.

Hvem er You Smile I Smile?

You Smile I Smile er en sammenslutning af dygtige og kompetente behandlere – tandlæger og tandplejere med speciale inden for kosmetisk tand behandling. Hos You Smile I Smile finder du eksperter i produktet Invisalign, som er den mest populære metode til tandretning. Du er således garanteret en professionel behandling med et flot resultat når du vælger at lade You Smile I Smile varetage dit Invisalign behandlings forløb.

Du kan læse mere om Invisalign og You Smile I Smile på https://yousmileismile.dk/ 

Flere Nyheder

16 august 2021

Den gode frisør