Få den flotteste håropsætning i Århus

25 februar 2020 astrid_pedersen

Skal du giftes, til en fin fest, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med en spændende og kreativ håropsætning? Så kan du altid få lavet en sådan hos din lokale frisør. Selv om dit hår måske ikke er helt nyklippet, kan det med en håropsætning komme til at fremstå rigtig flot, og komplimentere din brudekjole eller dit festlige outfit perfekt.

Er du bosat i Århus eller allernærmeste omegn, kan du få udført en håropsætning i Århus Nord hos en en dygtig og erfaren frisør i salonen Marias Hår.

Hvem er Marias Hår?

Marias Hår er en af Århus’ mest populære frisør saloner. Hos Marias Hår er du altid garanteret en på én og samme tid personlig og professionel betjening.

Marias Hår er berømt for at yde den mest kvalificerede rådgivning når det handler om hårfarve, hårkure, håropsætning eller klipning. Du bliver altid behandlet med lækre, miljøvenlige produkter fra brands så som EVO, FABULOSO PRO, Nashi, Argan Secret, FVS (frisørens vital system) og Forever Living (en aloe vera baseret produkt serie). Din klipning, farvning eller håropsætning foregår i hyggelige omgivelser, som er præget af frisørens kreativitet og sans for at skabe de bedste rammer for kunderne.

Marias Hår har filosofien, at det er vigtigt at holde sig opdateret – ikke blot på de nyeste trends og tendenser, men også i forhold til klippe teknik og produkter. Derfor deltager frisøren jævnligt i kurser og i seminarer for at udvikle såvel sig selv som forretningen.

En behandling hos Marias Hår er præget af musikalitet og en gennemført behagelig kundeservice. Med sin beliggenhed i den sprudlende Trøjborg bydel i Århus er rammerne for en kreativ og nyskabende salon så at sige på plads – og du behøver bare at tage plads i frisør stolen og lade inspirationen smitte af på din frisure eller på din håropsætning!

Flere Nyheder