Besøg din frisør og få det smukkeste hår

07 marts 2020 astrid_pedersen

Når håret skal ordnes, er det altid en god idé at overlade opgaven til fagkundskaben. En dygtig og vel uddannet frisør har langt bedre forudsætninger for at få dit hår til at stråle – og, frem for alt, ikke udrette skader på håret eller på din hovedbund. Forsøger du dig selv med hårfarve midler som de der kan købes i supermarkedet eller hos materialisten risikerer du at få resultater som på ingen måde svarer overens med dine forventninger.

Det kan for eksempel sagtens ske, at håret får en helt anden farve end den der er afbildet på pakken. I værste fald kan du risikere at ”brænde håret af”. Ikke alt hår kan tåle den kemiske reaktion, som opstår, når man forsøger sig med hjemmefarvning. Er du ekstra og særligt uheldig, kan du få udslæt eller sår i din hovedbund, hvilket kan føre til permanent skaldede pletter, eller udvikle kontakt allergi, som kan medføre, at du fremover kun må bruge hår produkter uden parfume.

Få flot garn hos din frisør på Frederiksberg

Dette er i sagens natur næppe umagen værd. Så kan det langt bedre betale sig at lade en dygtig frisør håndtere lokkerne – for han eller hun har nemlig den nødvendige ekspertise og erfaring til denne opgave. En kompetent frisør vil hurtigt kunne vurdere hvad der tjener dit hår bedst, på baggrund af hårets tilstand og beskaffenhed.

Samtidig kan frisøren rådgive og vejlede dig, således at du kan få realistiske forventninger til resultatet. Det er for eksempel ikke alle hårtyper, som egner sig lige godt til affarvning eller permanent, lige som ikke alt hår bliver smukt og glansfuldt af en helfarve. Din frisør kan altid forklare dig hvordan du får det bedste ud af dit hår, og hjælpe dig dermed.

Du kan bestille tid til klip eller farve hos din frisørsalon på Frederiksberg på kepel.dk

Flere Nyheder